Мъжът е убит с огнестрелно оръжие. Има две огнестрелни рани в

...
Мъжът е убит с огнестрелно оръжие. Има две огнестрелни рани в
Коментари Харесай

Преди убийството край София жертвата била завързана и измъчвана

Мъжът е погубен с огнестрелно оръжие. Има две огнестрелни рани в региона на торса и в региона на единия крайник. Вероятният претекст са финансови взаимоотношения, защото жертвата е дължал пари на един от причинителите. 

Сигнал за изгубването на 49-годишния мъж подала майка му на 5 януари. Трупът на жертвата е открит на идващия ден, квалифициран за кремация в морга, наета от единия от причинителите, който дал подправен акт за гибел на погребална организация.

" Извършени са голям брой огледи, следствени опити и изземвания ", сподели Христо Кръстев от СГП. Събрани са задоволително доказателства, че обвинените - с семейства Александров и Кинов - първо са отвлекли, а по-късно са умъртвили мъжа, сподели заместник-градският прокурор на София.

Първият арест е осъществен 30 минути след приемането на сигнала. Час и половина по-късно е арестувано и второто лице, сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Любомир Николов. 

Двамата обвинени пътували в границите на час и половина до Сърбия през пункта Стрезимировци, което породило подозрение у проверяващите. Бързите дейности на полицията, както и реакцията на сръбските управляващи, предотвратили проектите на арестуваните за кремация на тялото на жертвата.

Освен долу ментите на жертвата, едното лице носило със себе си и мобилния телефон на убития. Мобилното устройство продължавало да функционира. Заради него, както и с помощта на управляващите в Сърбия за по-малко от денонощие било открито къде са били след прекосяване на границата и тяхното местоположение

Изследват се няколко няколко оръжия, законно притежавани от единия от обвинените, с кое тъкмо е стреляно. Вероятният претекст са финансови взаимоотношения, защото жертвата е дължал пари на един от обвинените.

Ще бъде осъществена инспекция освен на моргата, само че и по какъв начин се издават документи от момента на гибелта до погребението, увериха на взаимния брифинг от от полицията и прокуратурата. 

На Александров и Кинов са повдигнати обвинения за преднамерено ликвидиране, формирано е досъдебно произвеждане. Предвиденото наказване е от 15 до 20 години затвор или пожизнен затвор. Двамата мъже са арестувани за период до 72 часа, като ще бъде пожелан непрекъснатият им арест. 

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР